Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκινάει και επίσημα η Μαθητική κερκίδα του Εδεσσαικού

Ξεκινάει και επίσημα η Μαθητική κερκίδα του Εδεσσαικού με την αρχή να γίνεται την προσεχή Κυριακή στο παιχνίδι με τον Μ.Αλέξανδρο Πέλλας.
 
Πρόκειται για μια ακόμα καινοτομία της νέας διοίκησης που στόχο θα έχει να λειτουργήσει όπως ακριβώς στις μεγαλύτερες ομάδες.Δείχνοντας από την πρώτη κιόλας στιγμή ευαισθησία,ο Εδεσσαικός βρίσκεται κόντα στα παιδιά και στους έφηβους προσφέροντας δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.Τα νεαρά μέλη μπορούν ήδη να γράφονται στο site της ομάδας ενώ οι εγγραφές για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα συνεχίζονται και στα εκδοτήρια του Σταδίου.Για αρχή η διοίκηση σκοπεύει να δώσει σε όλα τα παιδιά δωρεάν μια κάρτα μέλους που θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τους και θα χρησιμοποιείται ως εισιτηρίο διαρκείας.Σκοπός είναι να γεμίσει το ''Φόρης Γεντζής''με πράσινα νεανικά χαμόγελα που θα συμμετέχουν σε ευχάριστες δραστηριότητες και σε κληρώσεις και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια των νεαρών μελών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *