Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΚΠ ΟΡΑΜΑ: Προβολή ταινίας στα Γιαννιτσά με τίτλο: «Τα μυαλά που κουβαλάς»

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 - 20:00 στην Αίθουσα Πληροφόρησης Νέων στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα προβληθεί η παιδική ταινία για μικρούς και μεγάλους με τίτλο «Τα μυαλά που κουβαλάς».


Η ταινία διαπραγματεύεται τα συναισθήματα των ανθρώπων και πως μπορούν αυτά να σε επηρεάσουν στην ζωή! Επιπλέον πως τα συναισθήματα βρίσκονται σε μια διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ τους όπως ο θυμός, ο φόβος, η χαρά και η θλίψη. Στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση και ανάλυση της ταινίας με συντονίστρια τη Μαρία Ιωακειμίδου, Κοινωνιολόγο, Στέλεχος του Κ.Π «ΟΡΑΜΑ». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174 ή να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr. 
Με εκτίμηση 
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος 
Λάζαρος Σιάντσης 
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *