Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Εξαπλατάνου (Μηλιά, Φούστανη, Φιλώτεια)

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ουσίας που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα η αποκατάσταση του οδικού δικτύου στις Τ.Κ. Μηλιάς, Φούστανης και Φιλώτειας. Η κατάσταση στα παραπάνω χωριά ήταν δραματική, με τους δρόμους να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια, όπως δήλωσαν και οι Πρόεδροι των παραπάνω Τ.Κ.

Το παραπάνω έργο εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016 και κόστισε 30.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από τα παραπάνω χωριά, γιατί κατά τις επισκέψεις μου είχα διαπιστώσει ότι βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. Οι λακκούβες δημιουργούσαν για χρόνια προβλήματα κι εμείς δώσαμε λύσεις. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά, όμως πλέον υπάρχει ένα υπόβαθρο και δεν ξεκινάμε από το μηδέν όπως όταν αναλάβαμε. Όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο εμφανή γίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Είμαι περήφανος για όλους τους συνεργάτες μου και ευχαριστώ θερμά τους Προέδρους των Τ.Κ. για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *