Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Πρόσκληση προσφοράς τροφίμων για το «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» του Δήμου Σκύδρας

Την ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» ενεργοποιεί και φέτος ο Δήμος Σκύδρας, προκειμένου με τη συμβολή της κοινωνίας μας να υποστηριχθούν, στο μέτρο του εφικτού, συνάνθρωποί μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Στο πλαίσιο αυτό μπορούν οι συμπολίτες μας να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα που στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άπορους συνδημότες μας. 
Η συλλογή θα πραγματοποιείται: 1)Στη Σκύδρα, στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, στην πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο και 2)Στην Καλή, στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας, κατά τις παρακάτω ημερομηνίες κι ώρες: Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, ώρες,10:00΄έως 14:00΄και 17:00΄έως20:00΄. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, ώρες, 10:00΄έως 14:00΄και 17:00΄ έως 20:00’. Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, ώρες, 10:00’ έως 14:00΄. Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, ας συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης προσφέροντας ό,τι μπορεί κι έχει ευχαρίστηση ο καθένας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *