Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Προς αποχώρηση από τον Εδεσσαικό Τζούρτζου και Πασσαλής

Ενα μήνα πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (1/1/2017) δύο παίκτες του Εδεσσαικού βλέπουν ήδη την πόρτα της εξόδου και πρέπει από τώρα να θεωρούνται παρελθόν από τους "πράσινους"

Ο λόγος για τον 22χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Πέτρο Τζούρτζου και τον 17 χρονο επιθετικό Δημήτρη Πασσαλή τους οποίους δεν φαίνεται να υπολογίζει στα πλάνα του ο Νασιόπουλος

Ο πρώτος μάλιστα είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής από τον Οκτώβριο αλλά παρέμεινε τελικά λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας Κιόρτσης . Εκτοτε χρησοιμοποιήθηκε σε κάποια παιγνίδια , αλλά εσχάτως έχασε πάλι την θέση του στην ενδεκάδα από τον νεαρό Καράμπελα ενώ την περασμένη αγωνιστική στις Αμπελιές δεν ήταν καν στην 18άδα..

Οσο για τον Πασσαλή από την Αξό πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και μόνο στα φιλικά προετοιμασίας και ήταν εμφανές από νωρίς ότι δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Αυτές πάντως δεν θα είναι οι μόνες αποχωρήσει του Ιανουαρίου από τον Εδεσσαικό ,καθώς υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 3-4 υποψήφιοι στο πλεονάζων ούτως ή άλλως φετινό "ρόστερ" της ομάδας
 
 
 
 
 
Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ: anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *