Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση του Δήμου Σκύδρας για τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τις εισαχθείσες και τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας το έτος 2016, που αποφοίτησαν από το Λύκειο της Σκύδρας κι από το Λύκειο της Καλής τη σχολική περίοδο 2015 – 2016,πρόκειται να τιμήσει ο Δήμος Σκύδρας. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 κι ώρα 19:30΄, ημέρα της γιορτής του Πολιούχου της Σκύδρας Αγίου Στεφάνου του Πρωτομάρτυρα. Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου προσκαλεί όλες κι όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην τιμητική αυτή εκδήλωση επιβράβευσης του αγώνα και της επιτυχίας των νέων φοιτητριών και φοιτητών μας που συντελέστηκε με την αρωγή και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *