Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Επισκευάστηκαν οι σοβαρές βλάβες στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας - Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ




Σοβαρές βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης σημειώθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας, εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών σε συνάρτηση με την παλαιότητα του κτηρίου.

Όλες αυτές τις μέρες που διήρκησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του σχολείου, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων. Απαιτήθηκαν πολλές ώρες εργασιών και γι’ αυτό χρειάστηκε να παραμείνει κλειστό το σχολείο.

Συγκεκριμένα, τοποθετούνται 21 νέα σώματα θέρμανσης, καθώς σημειώθηκε μεγάλη καταστροφή στη νότια πτέρυγα του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του Διευθυντή, του Υποδιευθυντή, των Καθηγητών, της Πληροφορικής και κάποιες αίθουσες διδασκαλίας. Έτσι, με άμεσο τρόπο αντιμετωπίζεται από το Δήμο Αλμωπίας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και ταυτόχρονα ενισχύεται το σύστημα θέρμανσης το οποίο δεν είχε τη δυναμική που αναλογεί στον χώρο. Τέλος, επισκευάστηκαν οι βλάβες στις τουαλέτες, οι οποίες σχετίζονταν κυρίως με υδραυλικά ζητήματα.

Ενημερώνουμε τους μαθητές, ότι από αύριο Τετάρτη 18/01/2017 το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας θα λειτουργήσει ξανά με το κανονικό του πρόγραμμα.



ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/2017



Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας από την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 -πλην του Νηπιαγωγείου Πιπεριάς που θα παραμείνει κλειστό καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης. Μετά από μία δύσκολη περίοδο που επικράτησαν ακραία καιρικά φαινόμενα και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα, η κατάσταση ομαλοποιείται.

Όλες τις προηγούμενες μέρες μέχρι και σήμερα, έγινε μία μεγάλη προσπάθεια καθώς οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν βλάβες μεγάλου μεγέθους στα δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρξε διαρκής συνεργασία με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς ώστε να επιλύονται άμεσα όλα τα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος εξήρε την αγαστή συνεργασία με τις σχολικές κοινότητες και την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν οι Διευθυντές και Εκπαιδευτικοί όλες αυτές τις μέρες. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Τέλος, τόνισε ότι ο Δήμος Αλμωπίας ανταποκρίθηκε σε όλα τα ζητήματα και δόθηκε μια πραγματική μάχη με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *