Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Απόλλων Κρύα Βρύσης: Ντεπούτο με δύο γκολ ο Καραγιάννης στην φιλική νίκη επί της Αναγέννησης

Ιδανικό ντεπούτο, έστω και ανεπίσημο .πραγματοποίησε με την φανέλα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ο νεοαποκτηθείς Χρήστο Καραγιάννης στο φιλικό απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών .

 
Ο 34χρονος Σκυδραίος κυνηγός πέτυχε και τα δύο γκολ στην νίκη 2-0 του "Πρίγκιπα" και έδειξε από νωρίς ότι μπορεί να αλλάξει θεαματικά την αγωνιστική εικόνα και την μοίρα της νέας ομάδας του στην φετινή Α1. Γενικότερα ο Απόλλων έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του κρίσιμου Σαββατιάτικού ντέρμπυ με τον πρωτοπώρο Εδεσσαικό που έχει χαρακτήρα "τελικού" όσον αφορά τους πρωταγωνιστικούς στόχους του.

Δεν αγωνίστηκε ο Μπουρδάνος αλλά θα είναι παρόν στο ντέρμπυ ,ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για τον έμπειρο φορ Βούλγαρη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει τεθεί κανονικά από χθες στην διάθεση του Φώτη Μητσάκη.
 
 
 
 
 
Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ  | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *