Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιρλίδη ο Εδεσσαϊκός

Οπως αναμενόταν μετά την παραχώρηση του Τάσου Ταουσιάνη στον Παναιγιάλιο ο Εδεσσαικός ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την απόκτηση του 24 χρονου επιθετικού Τσιρλίδη που έρχεται για να καλύψει το κενό του πρώτου, στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1993. στην Θεσ/νίκη και έχει αγωνιστεί σε Επανωμή,Πιερικό,Ρούβας,Pelister Bitola,(Π.Γ.ΔΜ) Τύρναβο,Απόλλων Κρύας Βρύσης και Αλμωπό Αριδαίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του ο παίκτης τόνισε : "Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Εδεσσαικός.Από την πλευρά μου θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της,που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες."
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *