Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Στέφανος Ε. Τζιβόπουλος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ Δήμαρχε Αλμωπίας...

Στέφανος Ε. Τζιβόπουλος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ Δήμαρχε Αλμωπίας...

Σε αυτο το υπέροχο μέρος του οποίου την πισίνα των Λουτρων του Ποζαρ αποφάσισε να ονομάσει Ο Δήμαρχος Κύριος Δημήτρης Μπίνος με το ονομα μου για να με τιμήσει για την προσφορά μου ως διεθνή πρέσβη της χώρας μας μέσω του αθλητισμου,θα γίνει σημερα για πρωτη φορα η λειτουργία και η τελετή των Θείων Θεοφανείων.

Δεν εχω παρα να ευχαριστήσω τον Κύριο Δημαρχο για την τιμη αλλα και για τα όσα όμορφα κανει για τον τόπο μας.

Απο εδω απο τις ΗΠΑ όπου ζω και προπονουμαι αυτο που νιώθω για τον τόπο μου τη Μακεδονία αλλα και για ολη την Ελλάδα δε μπορει να περιγράφει με λογια και οταν βλεπω ανθρώπους να προσπαθούν με σκληρή δουλεια και όμορφες καινοτόμες ιδέες να σπάσουν το κατεστημένο και να οδηγήσουν στην πρόοδο ,μονο χαρούμενος και ευλογημένος μπορω να νιώθω που υπαρχουν.
Μπραβο Κυριε Δήμαρχε και ολη μου την αγαπη σε ολο τον καλο κόσμο στον τόπο μου τη Μακεδονία στο Πανέμορφο ΛΟΥΤΡΑΚΙ και ενα παραπάνω στο σπίτι μου ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
 
 
 
 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *