Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Για πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων Αγιασμός των Υδάτων στη μεγάλη πισίνα της Λουτρόπολης των Λουτρών Πόζαρ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για τα Λουτρά Πόζαρ. Για πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων Αγιασμός των Υδάτων στη μεγάλη πισίνα της Λουτρόπολης. 
 
Πλήθος επισκεπτών αλλά και συντοπίτες μας παρακολούθησαν την τελετή και έμειναν ενθουσιασμένοι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πατέρα Σολομώντα που δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τελέσει τον Αγιασμό και ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή που του εξέφρασα την ιδέα μου θετικά. Τις θερμές ευχές μου και σε όλους όσους βούτηξαν παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τις ευχές μου και την ευλογία του Θεού και στον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζηγιαννίδη που βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό. Ως Δημοτική Επιχείρηση προσφέραμε δύο διανυκτερεύσεις και μπάνιο στα Λουτρά στον επισκέπτη μας από τη Θεσσαλονίκη που είχε την ευλογία να πιάσει τον Σταυρό. Και του χρόνου με υγεία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *