Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα η συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Πραγματοποιήθηκε χθες 22/2/20017 στην Έδεσσα, η διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας, με θέμα: Πολιτικές εξελίξεις και συνεργασίες.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Γραμματέας της Ν.Ε. Βαγγέλης Προκοπίδης, αναφέρθηκε στις βασικές αρχές που διέπουν τις συνεργασίες που έχουν προκύψει στα πλαίσια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι, οι συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ με κόμματα- φορείς- ομάδες πολιτών, γίνεται σε μια ισότιμη βάση, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά κάθε κόμματος. Το στοιχείο που κυριαρχεί σ΄ αυτή τη προσπάθεια, είναι η προγραμματική σύγκλιση.

Ασκήθηκε δριμεία κριτική στη Κυβέρνηση, ειδικά για τη συμφωνία της 20ης -2-2017, που οδηγεί την κοινωνία σε περαιτέρω φτωχοποίηση και την Πατρίδα στο χείλος του γκρεμού.

Κοινή πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση ήταν ότι, οι συνεργασίες πέραν τις κεντρικής πολιτικής σκηνής θα πρέπει να επεκταθούν και στη Τοπική Αυτοδιοίκηση κυρίως του Β΄ βαθμού, ξεπερνώντας αντιθέσεις του παρελθόντος.

Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *