Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ Πέλλας: Γνώριζαν οι ομάδες του Β' Ομίλου την "εν κρυπτώ" αλλαγή της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο;

Οπως αποκαλύφθηκε μετά από σχετικό ερώτημα σωματείου Β΄Κατηγορίας προς την Ενωση , το Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας έχει προχωρήσει από τις 14 Δεκεμβρίου σε αλλαγή προκήρυξης του φετινού Πρωταθλήματος αναγορικά με τις θέσεις ανόδου, αποφασίζοντας να προβιβαστούν 3 ομάδες από τον 1ο Ομιλο και 2 από τον 2ο αντί της διεξαγωγής μπαράζ όπως προβλεπόταν αρχικά μεταξύ των τριταθλητών για το 5ο εισιτήριο
Γιατί όμως δεν γνώριζαν αυτή την σοβαρή εξέλιξη τα σωματεία της Κατηγορίας και γιατί ενημερώθηκαν εγγράφως και εγκαίρως?
Εύλογα τα ερωτηματικά αλλά και οι συνειρμοί που μπορούν να γίνουν..
Η επίμαχη απόφαση




Έδεσσα 14-12-2016
Αριθ. Πρωτ. 769


ΘΕΜΑ : ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 24 ( Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία ) ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-2017


Κύριε Πρόεδρε,
Με απόφαση του το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ προχώρησε στην παρακάτω τροποποίηση της προκήρυξης των ανδρικών πρωταθλημάτων 2016/2017 , του άρθρου 24 ( Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία ) , ύστερα από τον καταρτισμό των ομίλων της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια, λαμβάνοντας υπ όψιν τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν σε κάθε όμιλο ως εξής :
Άρθρο 24 ( Β΄ ΕΡΑΣΙΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους , ύστερα από τις Δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που προέκυψαν και με γεωγραφικά κριτήρια. Ο πρώτος όμιλος απαρτίζεται από δέκα τέσσερις ( 14 ) ομάδες και ο δεύτερος όμιλος από έντεκα ( 11 ) ομάδες.
Α. Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) σε κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων (του ίδιου ομίλου), ισχύουν οι παράγραφοι 5, 6, 7 και 8 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. Έτσι, σε κάθε όμιλο οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα (κανονική περίοδος).
Β. Για τη περίοδο 2017/2018 ανέρχονται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία πέντε (5) ομάδες όπως παρακάτω :
Οι τρείς (3) πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ( 1ου ) ομίλου και οι δύο (2 ) πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ( 2ου ) ομίλου ανέρχονται στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την περίοδο 2017/2018
Και όλα τα ανωτέρω ισχύουν , λόγω της απευθείας ανόδου στη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία του πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας περιόδου 2016/2017. 




Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ  | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *