Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Έσπασε το αήττητο της Δόξας Μαυροβουνίου ο Εδεσσαϊκός!

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ -ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 2-0


Το ''αιμα του πισω'' πηρε ο Εδεσσαικος στο ντερμπι της 16ης αγωνιστικης κερδιζοντας την Δοξα Μαυροβουνιου με σκορ 2-0 στο κυριακατικο ντερμπι κορυφης της Α1 κατηγοριας,αφου στο ματς του α γυρου ειχε γνωρισει την ηττα με σκορ 3-2.
Πρωτη ηττα για την ομαδα του Σιμου προδρομμιδη που χρειαστηκαν να περασουν 15 παιχνιδια για να γνωρισει την ηττα.
Σε ενα παιχνιδι που ειχε ολα τα στοιχεια του ντερμπι οι γηπεδουχοι στημενοι καλυτερα στην εδρα τους ανοιξαν το σκορ στην εκπνοη του α ημιχρονου με τετ α τετ του Βαγγελη Μεταξα που πλασαρε απο πλαγια θεση τον πορτιερο Καμπαλη και εστειλε την μπαλα στα διχτυα 1-0 σκορ.
Νωριτερα ο Παπαγεωργιου στο 22' αιφνιδιασε τον Καμπαλαη με ενα μακρινο σουτ αλλα η εμπειρια του κορυφαιου πορτιερο δεν αφησε την μπαλα να περασει καταληγοντας στην αγκαλια του.
Στο 35' οι φιλοξενουμενοι ειχαν ευκαιρια να ανοιξουν εκεινοι το σκορ οταν σε εκτελεση φαουλ του Ευγενη Κιτσα ο προωθημενος Σπυρος Φανιαδης στελενι την μπαλα στο καθετο δοκαρι .
Στην επαναληψη οι γηπεδουχοι εγιναν περισσοτερο απειλητικοι και εκμεταλευομενοι τα αμυντικα λαθη των αντιπαλων τυς διπλασιασαν τα τερματα τους στο 80' με τερμα του Ρετζια.
Στο 70' τραγικο λαθος απο τον εμπειρο Δημητρη Λαφαζανιδη που απο πλεονεκτικη θεση περνωντας και τον Καμπαλη εστειλε την μπαλα αουτ απο το καθετο δοκαρι.o οποιος παικτης στην επιτευξη του τερματος της ομαδος τους και επειτα προεβη σε προσβλητικες χειρονομιες κατα της κερκιδας που βρισκονταν οι φιλαθλοι των φιλοξενουμενων με αποτελεσμα να δημιουργηθει ενταση γεγονος που ηταν και ο λογος που στην συνεχεια η Διοικηση του Μαυροβουνιου και ο τεχνικος αρνηθηκαν να κανουν δηλωσεις στην συνεντευξη Τυπου μετα τον αγωνα.
Η κερκιδα του γηπεδου ηταν πργματικα πλημμυρισμενη απο τους φιλαθλους που εσπευσαν να παρακολουθησουν το παιχνιδι και δεν ελειψαν και οι εντασεις οι οποιες σε καποια στιγμη κορυφωθηκαν και χρειαστηκε η παρεμβαση των ψυχραιμοτερων για να εξομαλυνθει . Στην συνεχεια η ενισχυμενη παρουσια της αστυνομικης δυναμης εγινε ιδιαιτερα αισθητη.
Ευχαριστουμε πολυ και την Διοικηση του Εδεσσαικου που πριν την εναρξη του αγωνα απαγορεψε και την εισοδο μας στο γηπεδο ωστε να κανουμε την δουλεια μας. Αυτες δυστυχως δεν ειναι κινησεις απο ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο.υτυχως ο διαιτητης του αγωνα που ειναι και ο πλεον αρμοδιος για την εισοδο των ΜΜΕ και οχι μονο στον αγωνιστικο χωρο μας βοηθησε να κανουμε την δουλεια μας .
Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Καρυπιδη,Δεμερτζη,Δελλιου.
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ Αποστολου Κουμπους Κιορτσης (70΄Πουπης) Ουζουνης Παπαηλιας Παπγεωργιου Λαφαζανιδης Ρετζια Μεταξας (80'Μπαρμπας)Τσιρλιδης Καρτζιος
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Σιμος -Προδρομμιδης) Καμπαλης Σαριδης Κιτσας Χατζηστεφανου( 80' Παπανικολαου) Φανιαδης (70' Μουρουζιδης ) Κατιρτζογλου Σιδερης Ζαχαριαδης Νατσης (46' Λεσι) Τουρατζιδης Καρυπιδης


ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *