Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. διοργανώνουν και φέτος Ανθοέκθεση στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας της Αριδαίας

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ – ΔΗ.Κ.Ε.Α.

«ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2017» ΤΟ ΜΑΪΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣΟ Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. θα διοργανώσουν και φέτος Ανθοέκθεση στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας της Αριδαίας, κατά το μήνα Μάιο και σε ημερομηνίες που θα οριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει για άλλη μια χρονιά αμέτρητα λουλούδια, μυρωδικά και φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα, αλλά και συμβουλές και μυστικά από τους ειδικούς για την περιποίηση τους. Η έκθεση θα περιλαμβάνει εκτός από άνθη και παραδοσιακά προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής. Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Όσοι εκθέτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Ανθοέκθεση, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. (Κύπρου 32) ή στο τηλέφωνο της 2384024772.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *