Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Πρόταση του Δήμου Σκύδρας για «Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σκύδρας»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας, στη συνεδρίασή του, της 13-2-2017, αποφάσισε ομόφωνα, (αρ.απόφασης:20/2017), την κατάθεση πρότασης για την μετατροπή του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Σκύδρας, που λειτουργεί στο κτήριο του πρώην Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου Ανύδρου Σκύδρας, σε Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σκύδρας.

Η απόφαση αποστέλλεται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Πέλλας, με τη συνεργασία της οποίας προετοιμάστηκε η πρόταση, ώστε στη συνέχεια να υποβληθεί αρμοδίως στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) στο πλαίσιο της αξιολόγησης των προτάσεων για τη λειτουργία των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2017 – 18.

Πρέπει να τονιστεί ότι με την ίδια απόφαση ο Δήμος Σκύδρας επωμίζεται το συνολικό κόστος επέκτασης, διαμόρφωσης, συντήρησης και λειτουργίας των κτηριακών εγκαταστάσεων κι απαιτούμενων υποδομών.

Η ως άνω πρόταση έχει όλες τις προδιαγραφές για την επιτυχή κατάληξή της που θα είναι προϊόν συλλογικής και συντονισμένης δράσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *