Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Εθελοντική δράση για το περιβάλλον Let's do it Greece

Αγαπητές φίλες και φίλοι


Ο Δήμος Αλμωπίας, έπειτα από δύο επιτυχημένες συμμετοχές στην πανελλήνια ημέρα εθελοντικής δράσης για το περιβάλλον Let’s do it Greece (letsdoitgreece.org), έχει την τιμή να φιλοξενεί στην Αριδαία το επιτελείο των συντονιστών από την Αθήνα προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση και μαζικότερη συμμετοχή στην φετινή ημέρα δράσης που είναι η Κυριακή 2 Απριλίου.

Με σκοπό να σχεδιάσουμε όσο πιο σωστά γίνεται την φετινή συμμετοχή όλης της Αλμωπίας σας καλώ να παρευρεθείτε στην συντονιστική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/2/2017 στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Αθλητισμού Δήμου Αλμωπίας

Γεώργιος Χατζηγιαννίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *