Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας με μεγάλη επιτυχία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στον χώρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας κ. Μιμιλίδης Πλάτωνας και η υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Κωνσταντινίδου Αναστασία, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αιμοδοσία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μαθητές του σχολείου μας που με προθυμία έγιναν δωρητές αίματος και συνεισέφεραν έμπρακτα στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση-πρόκληση, έδωσαν το μήνυμα ότι οι νέοι διαθέτουν ευαισθησία για τις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, πρωτοστατώντας σ’ αυτές.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά:

- Τον Δ/ντή του σταθμού αιμοδοσίας του Γ.Ν. Έδεσσας κ. Νούση Σταύρο, το προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας κ.κ. Ζούμη Αναστασία (παρασκευάστρια), Ευσταθιάδου Δάφνη και Διαμαντοπούλου Καλλιόπη (νοσηλεύτριες) καθώς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ, για τη συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.

- Τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων που παρότρυναν τους μαθητές στην προσπάθεια αυτή.

- Τους συναδέλφους καθηγητές που έλαβαν μέρος στην αιμοδοσία.

- Τον πρώην συνάδελφο κ. Δρένο Διονύση για την πολύτιμη βοήθειά του.

- Τους μαθητές της Γ’ τάξης Νοσηλευτικής για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας.


Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας
ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ ΠΛΑΤΩΝ
 
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *