Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Ρυσάφης: Ούτε μια παραίτηση για την κακοδιαχείριση των Καταρρακτών;

Σφοδρή επίθεση στον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου, στους διατελέσαντες προέδρους της Τουριστικής Α.Ε. και στην προηγούμενη Δημοτική αρχή εξαπόλυσε ο επικεφαλής της Ενωτικής δράσης και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Ρυσάφης. 
 
Ως θέμα ήρθε στο Δημοτικό συμβούλιο η λήψη απόφασης για την αναδοχή του αναλογούντος χρέους της υπό εκκαθάρισης ανωνύμου εταιρίας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΕ. Τα χρήματα τα οποία θα μεταφερθούν στον Δήμο είναι περίπου 550 χιλιάδες ευρώ και αφορούν προμηθευτές περίπου 110 χιλιάδες ευρώ και 440 χιλιάδες ευρώ μισθούς εργαζομένων. Ο κος Ρυσάφης τόνισε ότι μέχρι σήμερα ούτε ο εκκαθαριστής έχει έρθει για να παρουσιάσει τα νούμερα αλλά και το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης μα ούτε και έχουν αποδοθεί ευθύνες για την κακοδιαχείριση των Καταρρακτών. Αποτελεί ντροπή το γεγονός τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ζημία της επιχείρησης που χαρακτηρίζεται μαγαζί γωνία τον ένα χρόνο λειτουργίας επί θητείας Γ. Σόντρα και τα υπόλοιπα επί θητείας Δ. Γιάννου είναι περίπου 2 εκ. ευρώ. 
 
Ακόμη εξέφρασε απορίες γιατί ακόμη φαίνεται στα μητρώα του ΙΚΑ ως πρόεδρος της ΑΕ ο Δήμαρχος και όχι ο διαχειριστής και αναρωτήθηκε τι θα γίνει το κατάστημα τώρα που θα μεταφερθούν οι υπάλληλοι καθώς η δημοτική αρχή δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι έτοιμη να κάνει άμεσες παρεμβάσεις για την δημοπράτηση και ενοικίαση του καταστήματος. Τέλος κατέληξε πως οι εραιτοί της δημοτικής αρχής πληρώνονται κανονικά και δεν υπάρχει ούτε μια παραίτηση για το φιλότιμο λόγο της κακοδιαχείρισης των Καταρρακτών. 

απο το meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *