Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήριο Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας

Γεγονότα και καταστάσεις μ΄έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα και φορτίο που αναπόφευκτα βιώνουμε στο διάβα του επί γης ανθρώπινου οδοιπορικού, όπως είναι η απώλεια αγαπημένων προσώπων, ασκούν καθοριστική επίδραση και διαμορφώνουν περαιτέρω τη στάση μας απέναντι στη ζωή και δοκιμάζουν αποφασιστικά τις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές.

Έχοντας ως προσωπικό και οικογενειακό βίωμα την πρόσφατη αποδημία(Τρ.7-3-2017) της προσφιλέστατης μητέρας μου Θεοδώρας Ιγνατιάδου, χήρας Γεωργίου Ιγνατιάδη, μετά από νοσηλεία στη Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, αισθάνομαι αυθορμήτως την ανάγκη και την υποχρέωση ν΄απευθυνθώ και να ευχαριστήσω (και) δημοσίως από βάθους καρδιάς το ιατρικό, νοσηλευτικό κι εν γένει προσωπικό και τη διοίκηση του Νοσοκομείου μας για την αμέριστη περίθαλψη, φροντίδα και υποστήριξη που παρείχαν στη μητέρα μου.

Ειδικά και ιδιαίτερα, επιθυμώ να εκφραστώ μ΄ευγνωμοσύνη προς τον αξιότιμο Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής ιατρό Στυλιανό Δόλγυρα για την επιμέλεια και την ευαισθησία με τις οποίες την φρόντισε, όπως ακριβώς και τους άλλους νοσηλευόμενους.

Επίσης, να ευχαριστήσω για την αρωγή και τη συμπαράσταση τον αξιότιμο ιατρό χειρουργό Ευστάθιο Ανδρεάδη.

Είμαι, λοιπόν, πεπεισμένη ,κι εξ αυτού του γεγονότος ότι η πολλαπλά δοκιμαζόμενη κοινωνία μας μπορεί βάσιμα να εμπιστεύεται, να ελπίζει, να αισιοδοξεί κι αυτό σίγουρα θα το οφείλει σε ανθρώπους – λειτουργούς που με πίστη, σθένος κι επιμονή, παρά τις αντιξοότητες, συνεχίζουν ν΄αγωνίζονται, να συμπάσχουν, να υπηρετούν και ν΄αφιερώνονται στο καθήκον και στον συνάνθρωπο με ανυστεροβουλία, σεβασμό κι αγάπη.Με θερμές ευχαριστίες και εύγε

ως ελάχιστο - συμβολικό

δείγμα ανταπόδοσης κι εκτίμησηςΚατερίνα Ιγνατιάδου

Δήμαρχος Σκύδρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *