Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

IALMOPIA LIVE: Ομιλία πρόληψης και διάγνωσης προβλημάτων του Μαστού στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ]

IALMOPIA LIVE: Το ialmopia.gr έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την πρόληψη και διάγνωση των προβλημάτων του Μαστού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/3 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.



Ο Δήμος Αλμωπίας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με την εκδήλωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων του Μαστού που διοργανώνει σε συνεργασία με την Frezyderm.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:
Κυρόπουλος Γιώργος, Ακτινολόγος Ειδικός Μαστού, Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Θέμα: Η αξία της πρόληψης στα προβλήματα του μαστού.

Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος Ιατρός Μαστού, Θεσσαλονίκη-Αριδαία. Θέμα: Προβλήματα μαστού, Μας αφορά όλους.

Γερεμπακάνης Χάρης, Πλαστικός-Αισθητικός Χειρούργος, Θεσσαλονίκη-Αριδαία. Θέμα: Αποκατάσταση του μαστού μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.


Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία μέσα από την κάμερα του ialmopia:





ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *