Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

"Βούηξε" ο τόπος για σύλληψη αστυνομικών από την Πέλλα για παράνομη ανασκαφή στην Αγροσυκιά

Ένας εν ενεργεία αστυνομικός, μαζί με έναν συνταξιούχο συνελήφθησαν, μαζί με ακόμη πέντε άτομα για παράνομη ανασκαφή σε περιοχή των Γιαννιτσών έπειτα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης μαζί με έναν συνταξιούχο αστυνομικό και άλλα πέντε άτομα διενεργούσαν παράνομη ανασκαφή κοντά στην Αγροσυκιά. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε σκαμμένο ένα «λαγούμι» ενώ οι δράστες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να είχαν στην κατοχή τους και ανιχνευτές μετάλλων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από τις αστυνομικές αρχές, αλλά όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο εν ενεργεία αστυνομικός που συνελήφθη είναι στενός συγγενής (αδερφός) στελέχους της ΝΔ στην περιοχή, το οποίο μάλιστα πρόσφατα τοποθετήθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη σε υψηλή κομματική οργανωτική θέση στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Όλοι οι δράστες παραμένουν κρατούμενοι και αύριο αναμένεται να απολογηθούν στην Εισαγγελέα Γιαννιτσών. 
 


Με πληροφορίες από dailythess.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *