Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μακεδονικός Έδεσσας - Άρης Νησίου 0-6

Κακή εμφάνιση είχε στον αγώνα της Κυριακής ο Μακεδονικός Έδεσσας και μοιραία ηττήθηκε με το βαρύ 0-6 από τον Άρη Νησίου.

Οι βυσσινί μπήκαν μουδιασμένοι στον αγώνα και μόλις στο 1' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυνατό σουτ του Δαφνή από τα πλάγια. Ο Τζηκόπουλος έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 18' αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ. Στο 20' ο Τσεγάνης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα ευστόχισε σε πέναλτι για το 0-3. Ο Γιόντης με ωραία επέμβαση στο 35' έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά του Τσεγάνη. Το ημίχρονο έκλεισε με χατ-τρικ του Τσεγάνη στο 38' και με το σκορ στο 0-4. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Γκίνη στο 58' και Τουρμάνη στο 75' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 0-6.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης, Πατετσίνης, Χαραλάμπους, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Κουκουλής (64' Μπογδάνης)

Άρης Νησίου (Παπαδόπουλος): Αντωνίου, Τσόρμπας, Πολατίδης, Μπέσιος, Πάσχος, Κεσκινίδης, Μάρκου, Μουτσάρας (46' Μπαμπατζάνης), Δαφνής (60' Λάϊος), Γκίνης, Τσεγάνης (65' Τουρμάνης)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *