Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Νικηφόρο φινάλε για τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Με μια νίκη γοήτρου απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 69 - 55, αποχαιρέτησε την φετινή αγωνιστική χρονιά ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Ά Κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με όπλο της την πολύ καλή άμυνα και την εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να κερδίσει και στα 4 δεκάλεπτα του παιχνιδιού.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα των Γιαννιτσών έφτασε τις 9 συνολικά και κατετάγη 7η στο πρωτάθλημα, ενώ η ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα της Νάουσας κατετάγη 5η και έχασε τα πλει οφ της ανόδου στη Γ εθνική κατηγορία κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.


Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά τους παίκτες μου όχι μόνο για αυτή τη νίκη αλλά γενικότερα για την πολύ καλή τους παρουσία στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ά Κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Μετά από έναν δύσκολο πρώτο γύρο, η ομάδα μας βρήκε καλύτερη χημεία και απέδωσε πολύ όμορφο μπάσκετ στα περισσότερα παιχνίδια του δεύτερου γύρου καταφέρνοντας να τερματίσει στην 7η θέση, μια θέση νομίζω δίκαιη σύμφωνα με την εικόνα που παρουσιάσαμε συνολικά στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν όλους μας τους παίκτες για την φετινή τους προσπάθεια η οποία μας αφήνει μια ευχάριστη γεύση στο τέλος των υποχρεώσεων μας. Στηριχθήκαμε σε ένα μίγμα έμπειρων και νέων παικτών της πόλης μας και αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την εμπιστοσύνη που τους δείξαμε. Ειδικότερα η συμμετοχή των νεαρών μας παικτών, τριών εφήβων και ενός φοιτητή, παρά τις δυσκολίες, αποδείχθηκε ευεργετική για την ομάδα μας και χαίρομαι ιδιαίτερα για την αγωνιστική τους βελτίωση. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πολύ καλό φίλο Χρήστο Λαζόπουλο, ο οποίος για ακόμα μια χρονιά στήριξε οικονομικά και ηθικά την προσπάθεια μας και συνέβαλλε και αυτός στην επίτευξη των στόχων μας ».


Τα δεκάλεπτα: A΄ 19-18, Β΄ 17-11, Γ΄ 13-09, Δ΄ 20-17.


Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Ν. Κοτλέας):

Πατσιάνης 7, Στόιτσης Κ 9(1), Μόσχου 6(1), Παπαμανώλης 5, Μπουτάκης, Στόιτσης Γ. 9, Μπογδάνης 13(1), Χατζηλαμπρινός 18(2), Στόγιος 2, Αργυρόπουλος


Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας Ν.): Βάιγκαντ 2, Δάμτσιος, Λιτος 5(1), Ζιάνης 11(1) Βαδόλας, Μπάμπος 3(1), Μουρατίδης, Σκουλαριώτης 10(1), Σιδηρόπουλος 10(1), Δίντσης, Λιόλιος 3, Τούφας 11


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *