Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στα Γιαννιτσά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08/04/2017, στα Γιαννιτσά, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Σκυδραϊκού».

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 65 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τρία (3) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την γιορτινή ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας από 12 έως 7 ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και αυτό φάνηκε μέσα και έξω από το παρκέ. Τα παιδιά είναι οι τελικοί αποδέκτες όλων των δραστηριοτήτων μας και αυτοί που μας δίνουν την όρεξη για δουλειά. Φέτος έχουμε κάνει πάρα πολλά φιλικά παιχνίδια σε όλα τα τμήματα μας προσπαθώντας πάντα να δώσουμε το κάτι παραπάνω στα παιδιά και η αλήθεια είναι ότι τη χαρά του παιχνιδιού δεν μπορεί να την αντικαταστήσει τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και υπεύθυνο των Ακαδημιών της Σκύδρας, Ανέστη Κολοβό, για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *