Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Μήνυση και αγωγή καταθέτει ο Χρήστος Μπάτσης στον Α. Κόγιο

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Μπάτσης που τον τελευταίο καιρό έχει διαφοροποιηθεί από την δημοτική αρχή, πήρε το λόγο και ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Σίμο Σωτηριάδη να μην επιτρέψει στον κο Άνδρέα Κόγιο να ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου από τα έδρα του Δημοτικού συμβουλίου καθώς είναι δημοτικός σύμβουλος και να επιλέξει ο ίδιος τον ρόλο του. 
 
Αν δηλαδή θέλει να κάνει τον δημοσιογράφο να κάθεται στα δημοσιογραφικά έδρανα ενώ αν θέλει να είναι δημοτικός σύμβουλος στα δημοτικά έδρανα. Μάλιστα δήλωσε πως δεν θα ανεχθεί εκ νέου άλλη συμπεριφορά. Ακόμη τόνισε ότι ο ίδιος θα κινηθεί εναντίον του κου Κόγιου με μήνυση και αγωγή διότι όπως είπε προσωπικά μηνύματα που ανταλλάχτηκαν ο κος Κόγιος τα δημοσιοποίησε χωρίς την άδεια του στο blogs το οποίο διαχειρίζεται. Φαίνεται λοιπόν πως ο κος Κόγιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με δικαστικές διενέξεις καθώς ο κος Μπάτσης είναι αποφασισμένος να του καταθέσει και μήνυση και αγωγή.






απο το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *