Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ολοκλήρωση 10ου Επετειακού Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου για 10η συνεχή χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).


Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 11 ομάδες με 144 αθλητές.

1η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «ΝΕΜΕΣΙΣ», 2η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΛΛΑΣ» και την 3η & 4η θέση κατέλαβαν οι ομάδες «ΠΗΓΑΣΟΣ» και «ΒBJ JUNKIES». Τον διαγωνισμό 3 πόντων κέρδισε ο Mαλλιάρης Νίκος, 2η η Ιωαννίδου Κατερίνα και 3ος ο Παπαμανώλης Μάνος. Το Βραβείο Ήθους για την αθλητική συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των αγώνων απονεμήθηκε στην ομάδα «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΛΛΑΣ». Πολυτιμότερος παίκτης του Τουρνουά αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού ο Παπαμανώλης Πασχάλης. Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Έδεσσας, κ. Φ. Γκιούρος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Α. Δίου, Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥΖΗΝ» και μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα», κ. Δ. Γιώγας. Την Αστυνομική Δ/νση Πέλλας και τον Δ/ντή κ. Τσακίρη εκπροσώπησε ο Αστυνόμος Μιχάλης Μαριόλης


Το ΚΠ «Όραμα» θέλει να ευχαριστήσει όλους, όσοι συμμετείχαν και όσοι βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση του Τουρνουά, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας, αλλά και όλους τους υπεύθυνους των ομάδων, καθώς επίσης και του Χορηγούς που στήριξαν οικονομικά και υλικά τη διεξαγωγή του Τουρνουά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *