Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Σε πανηγυρικό κλίμα η τελετή λήξης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2017 στην Αριδαία

Ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2017, το οποίο για πρώτη φορά διεξήχθη στην Αριδαία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ).

Σε αυτό συμμετείχαν περίπου 320 αθλητές, ενώ πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα στήριξε τη διοργάνωση και βρίσκεται στην περιοχή μας, ενισχύοντας σημαντικά την αγορά της Αριδαίας και των Λουτρών, συνδυάζοντας το πανελλήνιο αθλητικό γεγονός με τον τουρισμό.

 
 
Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε πανηγυρικό κλίμα, με την παρουσία
του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου,

ο οποίος συμμετείχε στις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων, ενώ συνεχάρη όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτή τη σημαντική διοργάνωση και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτή την αθλητική διοργάνωση και συντόνισε την προσπάθεια από πλευράς Δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *