Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Σηφάκης: Εξεδόθη το ΦΕΚ Β 2102/2017 για την προμήθεια αξονικού τομογράφου από το Νοσοκομείο της Έδεσσας

Γιάννης Σηφάκης: Εξεδόθη το ΦΕΚ Β 2102/2017 για την προμήθεια αξονικού τομογράφου από το Νοσοκομείο της Έδεσσας και η τελική έγκριση του ΙΝΤΕRREG για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Άμεσα η διαδικασία των προμηθειών τους από το Νοσοκομείο Πέλλας.

Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε την έγκριση δύο αξονικών για την Πέλλα στηρίζοντας το δημόσιο σύστημα και την υγεία των πολιτών.

Πλήρης διάψευση των υβριστών και των παραπληροφορούντων.

Οι αξονικοί ήταν δύο και με μεγάλη προσπάθεια Υφυπουργού Π.Πολάκη, ΥΠΕάρχη Γ. Κύρκου και του Γιάννη Σηφάκη δεν χάθηκε η μία χρηματοδότηση.

Βαίνει προς ολοκλήρωση και η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Τόσα χρόνια τι γινόταν από τους προηγούμενους; Μόνο διαπλοκές και κοροϊδία. Οι πολίτες θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Ο βουλευτής εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Παύλο Πολάκη, τον Γιώργο Κύρκο και όλους τους εμπλεκομένους και θεωρεί την εξέλιξη αυτή ως την πιο σημαντική επιτυχία του κυβερνητικού έργου στα 2,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ καθόσον αφορά την ουσιαστική βελτίωση της υγείας των πολιτών της Πέλλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *