Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συζήτησαν αλλά δεν τα βρήκαν για συγχώνευση Σκυδραϊκός - Κεραυνός Ασπρου

Την "συνταγή'' της συνένωσης δυνάμεων και της συγχώνευσης που έκαναν πράξη φέτος στην Εδεσσα , Πανεδεσσαϊκός και ΓΑΣ , επιχείρησαν να ακολουθήσουν και τα δύο μπασκετικά σωματεία της Σκύδρας ,Σκυδραίκός και Κεραυνός Ασπρου , που θα αγωνίζονται αμφότερα φέτος στην Β΄Κατηγορία.
 
Ωστόσο στις συζητήσεις που έγιναν πρόσφατα μεταξύ εκπροσώπων των δύο συλλόγων δεν κατάφεραν να οδηγηθούν σε συμφωνία και έτσι θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν να πορεύονται ξεχωριστά.

Στον Σκυδραικό πάντως αναμένονται εξελίξεις μετά την φετινή πτώση της ομάδας από την Α΄Κατηγορία, σε όλα τα επίπεδα.

Για την θέση του προπονητή φαβορί θεωρείται ο Δημήτρης Μπαμπαλιούτας και για ανδρικό τμήμα υπάρχει διάθεση ριζικής ανανέωσης με την προώθηση 'παιδοεφήβων" ηλικίας 15-18 ετών , που θα πλαισιώνουν λιγοστοί πιο έμπειροι με στόχο να "χτισθεί" σταδιακά μια νέα ομάδα με υψηλότερους στόχους
 
 
 
 
 
απο το  Anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *