Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμοί για τις πανελλαδικές

Ακόμα λίγες μέρες αγωνίας έχουν μπροστά τους οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, για να μάθουν τις επιδόσεις τους. Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 30 Ιουνίου ή την Τρίτη 4 Ιουλίου, όπως γράφει η «Καθημερινή».

Η αργοπορημένη ανακοίνωση των βαθμολογιών σε σχέση με άλλες χρονιές- πέρσι, για παράδειγμα, ανακοινώθηκαν στις 16 Ιουνίου, υπενθυμίζει η εφημερίδα- οφείλεται στο ότι άλλαξαν οι ημερομηνίες των πανελλαδικών, που φέτος άρχισαν στις 6 Ιουνίου ενώ πέρσι είχαν αρχίσει στις 16 Μαΐου.

Η προθεσμία για την υποβολή μηχανογραφικού λήγει στις 14 Ιουλίου ενώ οι μαθητές έχουν ήδη πρόσβαση στους προσωπικούς κωδικούς του.

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να πιάσει και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *