Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Φ.Ο. Αριδαίας: Ενίσχυση με παίκτες από τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Ο Φ.Ο. Αριδαίας, έπειτα από την απόφαση του ΠΑΟΚ Αλμωπίας να αποσυρθεί προσωρινά από όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, καλωσορίζει στην οικογένειά του πέντε παίκτες που ήταν βασικοί συντελεστές στην περσινή επιτυχημένη χρονιά του ΠΑΟΚ. Επιστρέφουν οι παλιοί γνώριμοι Τάκης Σαρακινλής και Κώστας Τριανταφύλλου, ενώ μεταγράφονται οι Μπάτσος Αβραάμ, Τάσος Καλαϊτζής και Γρηγόρης Λιούγκας.

Ως διοίκηση του ΦΟΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλμωπίας για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καλοδεχόμαστε τη στήριξη για την επίτευξη των στόχων μας και τους διαβεβαιώνουμε για τη βοήθειά μας όταν επαναδραστηριοποιηθεί ο σύλλογος του ΠΑΟΚ Αλμωπίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *