Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

To Noσοκομείο της Βέροιας αποκτά μονάδα χημειοθεραπείας και γίνεται εκπαιδευτικό κέντρο παθολογίας

Τη δημιουργία μονάδας χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Βέροιας έκανε γνωστή ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χρήστος Κούτρας. 

Με αυτή την παρέμβαση, οι καρκινοπαθείς δεν θα χρειάζεται να μετακινούνται στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης είπε ότι η Παθολογική Κλινική θα αποκτήσει εκπαιδευτικό ρόλο. Συγκεκριμένα θα γίνει εκπαιδευτικό κέντρο παθολογίας για 2-3 νομούς και γίνεται προσπάθεια να αποτελέσει εκπαιδευτικό κέντρο για το τελευταίο έτος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου.

Ο κ. Κούτρας είπε ακόμη ότι στο Νοσοκομείο Βέροιας θα δημιουργηθεί Μονάδα Ενισχυμένης Φροντίδας και τέλος ανέφερε ότι στα τέλη Νοέμβρη θα διεξαχθεί ιατρικό συνέδριο στην Βέροια.
 
 
 
 
πηγή:pliroforiodotis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *