Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Περαστικά στον Λάζαρο Ορφανίδη

Σε επεμβαση τενοντομης στους προσαγωγους υποβληθηκε το πρωι της Δευτερας ο εμπειρος σκληροτραχηλος στοπερ Λαζαρος Ορφανιδης στην κλινικη του Αγιου Λουκα στην Θεσνικη.
Ο εμπειρος παικτης που περυσι αγωνιζοταν με την φανελα του Κεραυνου Επισκοπης ειχε παρουσιασει προβλημα στο τελος του πρωταθληματος με αποτελεσμα να μην καταφερει να αποφυγει την επεμβαση. Αφεθηκε στα χερια ομως του Εδεσσαιου χειρουργου Τρυφων Τοτλη με αποτελεσμα σε 1 μηνα περιπου να ειναι ετοιμος να επανελθει κανονικα στα γηπεδα και να επανενταχθει κανονικα στις προπονησεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *