Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Υψηλοί στόχοι...

Δεν εχει ησυχια ο κορυφαιος Μυτιληνιος-Γερμανος μανατζερ Αχιλλεας Χατζηνικολαου αφου δεν περναει βδομαδα που να μην σημειωνει μια επιτυχια για τους ποδοσφαιριστες που εκπροσωπει. Μετα την προσφατη μεταγραφη του Αβρααμ Κουλπαλιδη σε Γερμανικη ομαδα ενας ακομη φιλοδοξος ταλαντουχος νεαρος ετοιμαζει βαλιτσες για την Γερμανια. 
 
Ο λογος για τον 17χρονο θεσσαλονικιο Διονυση Κατσακη που αγωνιζεται στα χαφ και ανηκε στην κ20 του Ηρακλη μεχρι προτινος. Ο Αχιλλεας Χατζηνικολαου ταξιδεψε με τον νεαρο παικτη και τον πατερα του στην Γλυκη Παραμυθιας (Ηπειρος) απο οπου και η φωτο για να συναντηθουν με τον ελληνογερμανο μανατζερ Βασιλη Δημα γαι τα διαδικαστικα θεματα της μεταβασης του παικτη. Ετσι ολα ειναι ετοιμα για το ταξιδι του νεαρου οπου θα αγωνιστει στην Κ 20 του Μαδεμβουργου Ακαδημια που αγωνιζεται στο υψηλοτερο επιπεδο (Μπουτεσλιγκα ) στο γερμανικο πρωταθλημα.
 
 
 
 
επιμελεια: Χαρα Ματεντζόγλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *