Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Εδεσσαϊκός: Για πάντα πράσινος ο Λάφα!

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας με τον φυσικό αρχηγό και ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Λαφαζανίδη.
 
Ο έμπειρος σέντερ φορ και περσινός πρώτος σκόρερ της Α1 θα συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του,καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν άμεσα σε όλα και έτσι θα πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά.Η ποδοσφαιρική αξία,η ποιότητα και η προσφορά του Λαφα είναι δεδομένη και δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή προσπάθεια στην football league.Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης δήλωσε ότι ήταν μια εύκολη απόφαση για αυτόν,ευχαρίστησε την διοίκηση και τον πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *