Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Πιο χαμηλές αλλά εγγυημένες προτάσεις ανανέωσης στους "ξένους" θα κάνει η νέα Διοίκηση του Αλμωπού

Με όλους τους παίκτες που έκλεισαν την περυσινή σεζόν ως ενεργοί στον Αλμωπό θα έχει επαφές μέσα στις προσεχείς ημέρες η νέα Διοίκηση του συλλόγου , για να συζητήσει το μέλλον τους στην ομάδα.


Η αρχή θα γίνει από τους προερχόμενους εκτός Νομού οι οποίοι περίμεναν ..καρτερικά όλο αυτό το διάστημα την ανάδειξη νέου Δ.Σ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει διάθεση ανανέωσης με τους περισσότερους,

Ωστόσο οι οικονομικές προτάσεις για την νέα σεζόν θα είναι μειωμένες , στο πλαίσιο του "νοικοκυρέματος" που επιχειρεί πλέον ο Αλμωπός , θα αφορούν και πάλι όμως πολύ σεβαστά ποσά για την εποχή λιτότητας και "ισχνών αγελάδων" που βιώνει το ερασιτεχνικό κυρίως ποδόσφαιρο της χώρας (και δη της Βορείου Ελλάδας..)


απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *