Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Συντήρηση του παλαιού Δημαρχείου Αριδαίας. Δημήτρης Μπίνος: "Έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στον ευπρεπισμό των δημοτικών κτιρίων"

"Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στον ευπρεπισμό των δημοτικών κτιρίων, τα οποία αποτελούν περιουσία όλων των πολιτών και οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να τα διατηρούμε σε καλή κατάσταση.

Σε αυτά τα πλαίσια, ξεκίνησαν οι εργασίες στο παλαιό Δημαρχείο της Αριδαίας όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και το Κ.Α.Π.Η. και είχε πολλά χρόνια να συντηρηθεί.

Έτσι, με τους εργαζόμενους των 8μηνων θα γίνει ελαιοχρωματισμός και άλλες εργασίες συντήρησης αυτού του ιστορικού κτιρίου."

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *