Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΕΠΣ Πέλλας: Λαχειφόρος αγορά με δώρο αυτοκίνητο και στόχο την οικονομική ενίσχυση των σωματείων

Μέσω λαχειοφόρου αγοράς με ελκυστικό δώρο ένα αυτοκίνητο, επιχειρεί φέτος η ΕΠΣ Πέλλας να βρει πήγή εσόδων, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά τα σωματεία της.

Η σχετική ανακοίνωση

''Από την αρμόδια Επιτροπή, που ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 31-7-2017, θα ξεκινήσει η διάθεση των λαχείων, για την λαχειοφόρο αγορά ενός αυτοκινήτου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά στα σωματεία – μέλη μας που θα παραλάβουν τα λαχεία.
Καλούνται οι εκπρόσωποι των ενεργών σωματείων της δύναμής μας, να παραλάβουν τα λαχεία, αυτοπροσώπως, από την αρμόδια Επιτροπή στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ από την Δευτέρα 31-7-2017, προσκομίζοντας, απαραίτητα, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Απόσπασμα πρακτικού διοικητικού Συμβουλίου που να ορίζει τον εκπρόσωπο του σωματείου που θα παραλάβει τα λαχεία.
3. Φορολογική ενημερότητα."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *