Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Σηφάκης: Διανομή των ποσοτήτων επισιτιστικής στους συνεταιρισμούς της Πέλλας - Ο βουλευτής σε Καρυώτισσα και Πολυκάρπη

Ο Γιάννης Σηφάκης συντόνισε την συμμετοχή των μελών των συνεταιρισμών της Πέλλας ( πλην των Ομάδων Παραγωγών που αυτοδίκαια συμμετέχουν στο πρόγραμμα) στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας.

Ακόμη ο βουλευτής συναντήθηκε με αγρότες σε Καρυώτισσα και Πολυκάρπη

Η Πέλλα συμμετέχει στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας με 1100 τόνους επιτραπέζιου ροδάκινου για πρώτη φορά. Εφόσον ενισχυθούν οι ποσότητες του προγράμματος από την Κομισιόν η συμμετοχή της Πέλλας θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Δίκαιη κατά το δυνατόν συμμετοχή των υφισταμένων οργανώσεων της Πέλλας στο πρόγραμμα.

Στην Καρυώτισσα ο βουλευτής συναντήθηκε με πολλούς αγρότες για τα θέματα του επιτραπέζιου ροδάκινου, ανέλυσε την προσπάθεια του Υπουργείου για την έγκριση από την Κομισιόν ενίσχυσης των ποσοτήτων επισιτιστικής καθώς και στρεμματικής ενίσχυσης, συζήτησε προβλήματα των αγροτών με τον τρόπο λειτουργίας του τοπικού ΤΟΕΒ και παρότρυνε για την ίδρυση οργάνωσης παραγωγών.

Στην Πολυκάρπη επίσης οι αγρότες άκουσαν από τον βουλευτή τις προτάσεις και κινήσεις της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στους αγρότες της Πέλλας προβάλλοντας σαν μοναδική διέξοδο την οργάνωση τους και την δημιουργία εμπορικών συμπράξεων των παραγωγικών φορέων για να μπορέσουν να κερδίσουν μερίδιο της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *