Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Τζάκρη: "Ομαλά εξελίσσεται η χρηματοδότηση του Αποχετευτικού της Αριδαίας"

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι στις 10 Ιουλίου 2017 υπεγράφη η απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ομαλή ροή χρηματοδότησης του έργου του Αποχετευτικού Ακαθάρτων και ΕΕΛ Οικισμού Αριδαίας.

Με συνολική πίστωση που ανέρχεται περίπου στα 1.250.000 ευρώ εξασφαλίζεται η συνέχιση των εργασιών αυτού του σημαντικού έργου για το Δήμο Αλμωπίας, με περιβαλλοντικά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή. Η ολοκλήρωση του έργου θα ενισχύσει μελλοντικές προτάσεις του Δήμου Αλμωπίας για έργα μεγάλου προϋπολογισμού, προσφέροντάς του σημαντικό πλεονέκτημα σε προσκλήσεις με ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι στην ίδια απόφαση εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση για την Επέκταση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας με περίπου 2 εκατ. ευρώ, η κατασκευή έργων αποχέτευσης Ν. Πέλλας με 530.000 ευρώ και η αποχέτευση Γαλατάδων - Καρυώτισσας και της αντίστοιχης ΕΕΛ με 1,3 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται στο σύνολό τους για σημαντικά περιβαλλοντικά έργα της Πέλλας, που η χρηματοδότησή τους επιτρέπει την έγκαιρη υλοποίησή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *