Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους παιδικούς σταθμούς

Αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2017-2018, όπως έχει καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης ως εξής: Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών-1,5 ετών), Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών-2,5 ετών) και Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5-την προσχολική ηλικία).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Α΄βάθμιες επιτροπές μοριοδότησης και επιλογής των υποψήφιων βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 43579/14-06-2017 Απόφαση Διοικήτριας του ΟΑΕΔ. Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ΄αρ. 1579/38/06.06.2017 Απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους β/κούς παιδικούς σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από 05/07/2017 έως και 11/07/2017 κατά τις ώρες από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. αποκλειστικά στις έδρες των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών που κατατέθηκαν οι αιτήσεις εγγραφών-επανεγγραφών.



e-dimosio.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *