Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Πρόταση για Νέες Ειδικότητες στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ

Το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στα πλαίσια του ανοίγματος του στην κοινωνία προωθεί πρωτοποριακά την από κοινού διαμόρφωση των νέων ειδικοτήτων που θα ζητήσει να λειτουργήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 
 
Είτε είστε υποψήφιος καταρτιζόμενος, είτε παράγοντας της αγοράς εργασίας που πιστεύει στη σύνδεση του ΙΕΚ με τον εργασιακό χώρο, είτε απλός πολίτης που ενδιαφέρεται για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών δομών της περιοχής του, μπορείτε να συνδιαμορφώσετε το προφίλ του ΙΕΚ Έδεσσας για την επόμενη χρονιά. Στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ http://iek-edess.pel.sch.gr ή απευθείας στο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/8siWWlL3pdGYxxK12 μπορείτε να επιλέξετε έως τέσσερις (4) ειδικότητες που θα θέλατε να λειτουργήσουν σε αυτό. 
 
Οι προτιμήσεις σας θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόταση που θα υποβάλλει το ΙΕΚ Έδεσσας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το Φθινόπωρο του 2017. Με το "ξεκάθαρο" αυτό άνοιγμα το ΙΕΚ Έδεσσας σας δίνει την ευκαιρία να καθορίσετε την επαγγελματική κατάρτιση που θέλετε να παρέχει στην ευρύτερη περιοχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *