Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Σηφάκης: Ξεκίνησε το πρόγραμμα των επιπλέον ποσοτήτων επισιτιστικής - Έγιναν οι αιτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ για τους 2500 τόνους της Πέλλας

Γιάννης Σηφάκης: Κατοχύρωσαν οι οργανώσεις παραγωγών και οι μεμονωμένοι παραγωγοί της Πέλλας τους 2.500 τόνους στο πρόγραμμα επισιτιστικής – έγιναν εγκαίρως όλες οι αιτήσεις

Έγιναν οι αιτήσεις και για τους 10700 επιπλέον τόνους ροδακίνων και νεκταρινιών

Άμεση ανταπόκριση της Πέλλας, έγιναν μέσα σε ελάχιστες ημέρες οι αιτήσεις για τις επιπλέον ποσότητες επισιτιστικής βοήθειας από τις οργανώσεις και τους μεμονωμένους παραγωγούς της Πέλλας.

Ο βουλευτής συνέβαλε στην όσο το δυνατόν δικαιότερη κατανομή των ποσοτήτων στους παραγωγούς που συμμετέχουν σε συνεταιρισμούς με κριτήρια την δυναμικότητα τους και την ρεαλιστική δυνατότητα να εκτελέσουν το πρόγραμμα με τις πρώιμες ποικιλίες ροδακίνων ως το τέλος του επόμενου Ιούνιου που διαρκεί το πρόγραμμα.

Οι ποσότητες αυτές θα διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού είτε σαν νωπό προϊόν είτε ως χυμός.

Η κατανομή των ποσοτήτων στην Πέλλα πέραν των τριών Οργανώσεων παραγωγών που είχαν επιχειρησιακό πρόγραμμα ( ΑΦΟΣ Αλμωπίας, ΟΠ Πέλλας και ΟΠ Φλαμουριάς) και που πήραν ποσότητες με βάση τον επιμερισμό ποσοτήτων σε όλες τις οργανώσεις παραγωγών όλων των ροδακινοπαραγωγών Νομών με βάση την περσινή και την προπέρσινη δυναμικότητα τους είναι οι παρακάτω :

Γαλατάδες 400 τόνοι

Δροσερό 210 τόνοι

Λιποχώρι 80 τόνοι

Μάνδαλο 300 τόνοι

Δάφνη 61 τόνοι

Καλύβια 500 τόνοι

Προφήτης Ηλίας 150 τόνοι

Πλαγιάρι 120 τόνοι

Κωνσταντία 53 τόνοι

Πιπεριά 200 τόνοι

Μεγαπλάτανος 10 τόνοι

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *