Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακατανομή αξιωμάτων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος

Με τη συμπλήρωση τριών ετών από τη στιγμή που η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέλαβε καθήκοντα και με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος προχώρησε στην αναδιοργάνωση του διοικητικού σχήματος κάνοντας σημαντικές τομές με στόχο την ακόμα καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Πολεοδομίας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Προγραμματισμού & Αναπληρωτής Δήμαρχος: Γιώργος Τσιμτσιρίδης

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Στέφανος Αβραμίκας

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Παιδείας - Εθελοντισμού & Διοικητικού: Γιώργος Χατζηγιαννίδης

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου: Γιώργος Γούδης

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας: Γιάννης Ρώσσης
 
Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο της τουριστικής ανάπτυξης. Επίσης, ο Δήμαρχος αναλαμβάνει προσωρινά τουλάχιστον υπό την εποπτεία του την Οικονομική Υπηρεσία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *