Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Την ήττα με 67-86 γνώρισε ο Φίλιππος από τους συμπολίτες Ίκαρους

Την ήττα με 67-86 (ημίχρονο 34-35) γνώρισε ο Φίλιππος το βράδυ της Κυριακής 17/9/2017 στο κλειστό των Γιαννιτσών από τους συμπολίτες Ίκαρους, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ. 
 
Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο οι παίκτες μας πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν (μην ξεχνάμε ότι μόλις 24 ώρες πριν έπαιξαν παράταση μέσα στην Αλεξάνδρεια) και κόντραραν στα ίσα μία πολύ καλή ομάδα της Α' κατηγορίας. Στην 4η περίοδο τελικά ξέμειναν από δυνάμεις και οι Ίκαροι πήραν μια διαφορά που τη διατήρησαν ως το τελικό σφύριγμα και κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι.

Ακολουθεί την Τετάρτη 20/9 στις 6 το απόγευμα το ματς της 5ης αγωνιστικής στην Έδεσσα κόντρα στην τοπική ομάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *