Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε τους εκθέτες στην 4η PELLA AGRO

O Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε τους εκθέτες στην 4η PELLA AGRO στην Κρύα Βρύση

Διαπίστωσε τον δυναμισμό του κλάδου κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων στην Πέλλα καθώς και το υψηλό επίπεδο των μελετητών που ασχολούνται με τα κοινοτικά προγράμματα του ΠΑΑ καθώς και λοιπά προγράμματα που αφορούν τον αγροτικό χώρο.

Ο βουλευτής διαπίστωσε ότι η έκθεση δεν είχε την μαζική συμμετοχή που είχε στο παρελθόν και χρειάζεται από όλους ιδιαίτερη προσπάθεια για την αναβάθμιση της σε συνθήκες που, μετά από χρόνια περιπέτειας της οικονομίας, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ξεκινά ξανά η ανάπτυξη με την διαφορά ότι αυτή την φορά πρέπει να είναι δίκαιη και με νέο παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στην παραγωγή, στην ποιότητα και στην καινοτομία.

Τον βουλευτή συνόδευαν στελέχη του συνεταιριστικού χώρου στην Πέλλα.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους της Κρύας Βρύσης και συζήτησε μαζί τους για την ανάγκη αναβάθμισης με διάφορους τρόπους της περιοχής με έμφαση στην εκ νέου οργάνωση του αγρότη και του κτηνοτρόφου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη ενίσχυσης της τευτλοκαλλιέργειας και στήριξης του εργοστασίου ζαχάρεως στο Πλατύ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *