Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τα προβλήματα ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Αλμωπίας

Θα ήθελα να αναφερθώ στα προβλήματα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας όσον αφορά στον τομέα της ύδρευσης.

Οφείλω λοιπόν να ενημερώσω τους συμπολίτες μας καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α. ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα οφείλονται στην πλειοψηφία τους στην λειψυδρία που υπάρχει σε αρκετές πηγές. Παράλληλα, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι σε αρκετές περιπτώσεις –όπου είχαμε τη δυνατότητα, θέσαμε σε λειτουργία και άλλες γεωτρήσεις ύδρευσης ώστε να λυθούν σε ένα βαθμό τα ζητήματα.

Η Δ.Ε.Υ.Α. με το προσωπικό της και τα μέσα που διαθέτει είναι δίπλα σε όλα αυτά τα προβλήματα και προσπαθεί να δίνει λύσεις, αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο με τη συνεργασία όλων των πολιτών. Γι’ αυτό, θα ήταν καλό να γνωρίζουν όλοι ότι η αλόγιστη χρήση του νερού μεγεθύνει τα πρόβλημα και δυσχεραίνει την καθημερινότητα όλων μας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις λειψυδρίας, ας είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το υπέρτατο αγαθό που είναι το νερό, ώστε σε συνάρτηση με τις δικές μας προσπάθειες να αντιμετωπιστεί με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο αυτό το φαινόμενο.
Η προσπάθεια όμως δεν σταματά εκεί. Ήδη έχουν εξασφαλιστεί σε συνεργασία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου με την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθήνα Αηδονά τα χρήματα για να τεθεί σε λειτουργία το έργο της ύδρευσης της Αριδαίας μέσω Σωσάνδρας που έμενε τόσα χρόνια ανενεργό. Επίσης, μετά από συντονισμένες ενέργειες και σε συνεργασία με τη Βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη εξασφαλίστηκαν 50.000 ευρώ για να λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης της Νότιας μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων. Τέλος, ο Δήμαρχος έχει δεσμευτεί και προσωπικά ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν παρεμβάσεις στο Λουτράκι και στο Γαρέφι, δυο χωριά που το πρόβλημα της ύδρευσης είναι εντονότατο.

Κατανοούμε λοιπόν τα προβλήματα και μετά από σωστό προγραμματισμό είμαστε πλέον έτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουμε.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *