Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεδρίασε με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αλμωπίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥΣυνεδρίασε σήμερα Σάββατο 16/9 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η έγκριση του προϋπολογισμού του Συνδέσμου για το 2018 και η λήψη απόφασης για τη λύση και εκκαθάριση της εταιρείας ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Παρέστησαν ο τομεάρχης εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Βορίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Τατιάνα Καλογιάννη, ο εκπρόσωπος του ΕΟΠΥΥ κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης και ο Πρόεδρος των Φυσιοθεραπευτών.

Το σώμα δεσμεύτηκε ένα από τα Διοικητικά Συμβούλια να γίνει στα Λουτρά Πόζαρ, μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνου.

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *