Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Λουτρών ο Χ. Χουρσόγλου

Δυσάρεστες ήταν οι εκπλήξεις που επιφύλαξαν οι διαφωνούντες δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας σε συνεργασία με την αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση για τη γενική συνέλευση των Λουτρών. Η Γ.Σ. διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στην Αριδαία. 
 
Ο κος Μπίνος πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών ήταν ο προσωρινός πρόεδρος πριν εκλεγεί Πρόεδρος από το Σώμα. Ο κος Μπίνος πρότεινε τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη. Η έκπληξη ήρθε από τον Δημήτρη Βέσκο ο οποίος πρότεινε τον Χρήστο Χουρσόγλου. Μπρος στον κίνδυνο να γίνει ψηφοφορία η οποία σαφώς και θα χανόταν ο κος Σωτηριάδης παραιτήθηκε υπέρ του κου Χουρσόγλου. Αναφορικά με την θέση του Γραμματέα ο κος Μπίνος πρότεινε τον Χρήστο Γεωργίου αλλά έγινε πρόταση από τον κο Πασόη για την Κατερίνα Μπαγκή. Τελικά στην ψηφοφορία πήρε 12 ψήφους ο κος Γεωργίου και 14 η κα Μπαγκή η οποία κατέλαβε την θέση της γραμματείας. 
 
Ο κος Χουρσόγλου διεύθυνε την διαδικασία με την λογική να ακουστούν όλες οι απόψεις χωρίς χρονόμετρο χάριν του δημοκρατικού λόγου. Η άλλη πλευρά του νομίσματος σαφώς και ήταν το γεγονός ότι η διαδικασία ήταν εξουθενωτική και κράτησε έξι ολόκληρες ώρες! 








απο το Meapopsi.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *